PARTICULIER

Over ons

Aannnemersbedrijf R. Jolman is al sinds 1985 actief in de grond-, weg- en waterbouw. Door onze service, kwaliteit en no-nonsense mentaliteit zijn wij uitgegroeid tot een begrip in onze sector. Wij zijn gevestigd in Hillegom, tussen Haarlem en Leiden. Hierdoor ligt de focus van onze werkzaamheden voornamelijk in de randstad, maar uiteraard zijn wij inzetbaar door heel Nederland. 

Particuliere projecten

Geen opdracht te klein, geen uitdaging te groot, dát is het motto van Aannemersbedrijf R. Jolman. Daarom kunt u als particulier ook bij ons terecht. Wij helpen u bij de aanleg van uw terras, oprit, tuinhuis of steiger. Samen met u werken wij aan het verhogen van uw woonbeleving.

Ook voor het groen kunt u bij ons terecht. Hiervoor werken wij samen met hoveniers uit de buurt. Zo bent u verzekerd van één aanspreekpunt voor het totale plaatje.

U kunt bij ons terecht voor:

voorbeeld werk particulier aannemer jolman hillegom

Offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een ervaren, betrokken en no-nonsense aannemer? Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons aan. Aannemersbedrijf R. Jolman werkt door heel Nederland dus aarzel niet om contact met ons op te nemen.

logo aannemer jolman hillegom
Meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen? Stuur dan een bericht of bel ons op 06 – 588 02 770. Wij gebruiken uw gegevens om te antwoorden (privacyverklaring).

In het kort

Aannemersbedrijf R. Jolman is een no-nonsense aannemersbedrijf in de grond-, weg- en waterbouw. Wij bieden onze diensten aan in zowel hoofd- als onderaanneming. Waar nodig huren wij de expertise in van (lokale) bedrijven waar we al tientallen jaren mee samenwerken. Samen bouwen wij met veel kennis van zaken aan diverse projecten.

Klimaatneutraal werken

Laat uw project 100% elektrisch uitvoeren met Limach minigravers. Ook verhuur mogelijk!
wijgravenelektrisch hillegom
Onze Limach E18.2 en Limach E20.1 minigravers

Verhuur

Machines en gereedschap kunt u direct huren op onze andere website wijgravenelektrisch.nl.
logo wijgravenelektrisch
Bezoek onze website

Contact

Aannemersbedrijf R. Jolman
Meidoornstraat 35
2181 CP Hillegom
KvK nummer 62278134