ZAKELIJK

Over ons

Aannnemersbedrijf R. Jolman is al sinds 1985 actief in de grond-, weg- en waterbouw. Door onze service, kwaliteit en no-nonsense mentaliteit zijn wij uitgegroeid tot een begrip in onze sector. Wij zijn gevestigd in Hillegom, tussen Haarlem en Leiden. Hierdoor ligt de focus van onze werkzaamheden voornamelijk in de randstad, maar uiteraard zijn wij inzetbaar door heel Nederland.

Uw aannemer voor elke klus

Bent u op zoek naar een ervaren aannemer in de grond-, weg- of waterbouw? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt ons inzetten voor het bouw- en nadien woonrijp maken van uw nieuwbouwproject. Maar u kunt ons ook inschakelen voor het compleet revitaliseren van uw totale buitenruimte tot het herleggen van één tegel. Binnen de huidige regelgeving maken wij samen met u elke opdracht tot een succes.

U kunt bij ons terecht voor:

  • machineverhuur
  • grondwerk
  • straatwerk
  • rioleringswerk
  • damwand en beschoeiing
  • steigers
  • etc.

Nieuw: verhuur 100% elektrische minigraver

Sinds 2019 hebben wij een nieuwe tak toegevoegd aan onze bestaande activiteiten: de verhuur van onze volledig elektrisch aangedreven Limach minigraafmachine. Deze 2 tons minigraver is 100% elektrisch met 0% emissie. Wij verwijzen u graag naar onze website wijgravenelektrisch.nl. Daar hebben wij alle informatie voor u verzameld en de voordelen van onze elektische minigraver op een rij gezet. 

Offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een ervaren, betrokken en no-nonsense aannemer? Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons aan. Aannemersbedrijf R. Jolman werkt door heel Nederland dus aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen? Stuur dan een bericht of bel ons op 06 – 588 02 770. Wij gebruiken uw gegevens om te antwoorden (privacyverklaring).

100% Elektrische minigraver huren? Bezoek dan onze andere website!